Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/zuglobuvo/data/www/zugloi-buvohely.hu/index.php on line 27
Mauris placerat, sapien id ullamcorper, condimentum quam
Belvárosi búvóhely vs külvárosi búvóhely vs vidéki búvóhely

Belvárosi búvóhely vs külvárosi búvóhely vs vidéki búvóhely

Egy intim kuckó kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni, de az első lépés a környék nagyjábóli meghatározása. A döntési mátrixban néhány szempont jön számításba: Te honnan indulsz? Mennyi idő alatt érsz haza? Partnered honnan indul? Hová kell hazamennie? Mennyi időt tudtok rászánni? Mennyi a büdzsétek a titkos találkozóra?

Belvárosi búvóhely

A belvárosi búvóhely akkor a legoptimálisabb válaszás, ha a belvárosban dolgoztok és csak egy ebédszünetnyi időtök van egymásra. Ez általában 1,5-2 órát jelent. Egyes munkahelyeken ennyit még feltűnés nélkül lehet "ebédelgetni".

Hátránya, hogy sokkal drágábbak, mint a külvárosi, vagy vidéki helyszínek, hiszen a belvárosi árakat az óriási turistaforgalom az elmúlt években jelentősen felsrófolta.

Előny, ha metró vagy buszmegálló közelében van, hiszen kisebb időveszteséggel tudtok visszarohanni a munkahelyre.

Kocsival kifejezetten rossz választás, ugyanis szinte minden esetben meg kell küzdened a dugóval és a parkolóhely kereséssel. Ha bármelyik miatt csúszol, az elvesztegetett percek a szoba bérlésének értékes idejéből úsznak el.

A helyiségek változó minőségűek, van néhány lakás, ahol minden bútor a "nagyi otthagyott öröksége".

Helyenként nem túl diszkrét, lévén, hogy körfolyosóról nyílik a lakás. Pupillázó és kagylózó nyugdíjasok figyelik a mozgásod. Ha szerencséd van nem körfolyosós a lakás, ott egy fokkal már diszkrétebb a bejutás.

 

Külvárosi búvóhely

Ha kocsival érkeztek a legideálisabb választás, mert ingyenes és kényelmes a parkolás. Dugók a külvárosi kerületeket ritkábban érintik.

Tömegközlekedéssel gyorsan elérhetőek, gyakran nem több idő az utazás, mint eljutni a belváros egyik pontjából a másikba.

További előnyük, hogy olcsóbbak a belvárosi lakásoknál és rugalmasabbak a szoba foglalásánál. Az éjszakás árak általában a felébe kerülnek a belvárosiakhoz képest.

Némelyik nagyon diszkrét elhelyezkedésű, kis forgalmú vagy átmenő forgalom nélküli utcában van-ahogy a Zuglói Búvóhely is egy zsákutca végén helyezkedik el.

Van néhány hotel, ami forgalmas út mellett van, ezek nem túl diszkrétek, kellemetlen a parkolás és a főbejárat megközelítésével is elveszik az inkognitód. Ráadásul néhány külvárosi lepukkant szálló megtartotta a szocreál bútorokat, mások meg diákszállóra emlékeztető miliőt hoztak létre, adva egy pofont a libidónak. Összességében a külvárosi búvóhelyek sajnos rosszabb minőségűek, mint a belvárosiak, ez alól persze van néhány üdítő kivétel.

 

Vidéki búvóhely

Hátránya, hogy csak azoknak ideális, akik eleve a környéken laknak, vagy ha a budapestiek meg tudják oldani, hogy hosszabb időre eltűnjenek a világ szeme elől. Az utazás sok időt elvesz a közösen töltött órákból.

Olcsóbbak a budapesti helyeknél, de az utazás költségeit is beleszámolva már nem tűnik kedvezőbbnek a végeredmény.

Előnyös a megközelítése kocsival, de gyakran nehézkes tömegközlekedéssel.

Hétköznap kevésbé népszerűek, ezért nagyobb valószínűséggel sikerül helyet foglalnotok, mint a népszerű budapesti helyekre. Sajnos hétvégére általában megtelnek, mert a klasszikus weekendezőknek is kiadják a lakást.

 

Naponta csak néhány jó döntés meghozatalára vagyunk képesek. Ha az elsőt már elpazaroltad arra, hogy milyen ruhát vegyél fel reggel, a másodikat hozd meg jól és foglalj budapesti búvóhelyünkön:

0620 321 2393  - Budapest Búvóhely

Ez is érdekelhet:

Mentsd el!
Később még jól jöhet